Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

СБУ затримала чоловіка, який корегував ракетні удари по Дніпропетровщині

Кремлівський воєнкор координував дії жителя Кривого Рогу для виявлення ППО

Служба безпеки України повідомила про затримання російського інформатора, яких корегував ракетні удари окупантів по Кривому Рогу, передає Хронікерс.

“Контррозвідка Служби безпеки зірвала ще одну спробу рф завдати вогневого ураження по локаціях Сил оборони у прифронтовій Дніпропетровщині. Щоб скоригувати ракетний удар по об’єктах ЗСУ, окупанти дистанційно залучили свого інформатора – 27-річного місцевого жителя”, – йдеться у повідомлені.

За даними СБУ, його дії координував кремлівський воєнкор, який входить до медійного пулу путіна та співпрацює з російською розвідкою: ”Серед головних цілей ворога були бойові позиції української ППО, яка обороняє Кривий Ріг та прилеглі райони”.

Крім того, у СБУ додали, що затриманий: “за вказівкою ворожого пропагандиста об’їжджав місцевість, де намагався виявити місця базування радіолокаційних станцій та зенітно-ракетних комплексів”.