Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Головнокомандувач ЗСУ привітав з Великоднем захисників і українців

Олександр Сирський подякував військовим за мужність і стійкість пді час відбитя російської агресії

Головнокомандуючий ЗСУ Олександр Сирський привітав усіх військовослужбовців і всіх українцівіз Великоднем. Про це він написав у телеграм-каналі, передає Хронікерс.

“Хочу насамперед привітати зі святом Воскресіння Христового всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святкового дня зі своєю родиною, бо нині вони воюють з  ворогом на передовій. Особливі мої слова подяки та підтримки українським захисникам і захисницям, які у цей святковий день бережуть спокій всієї України”, – зазначив він.

Він також закликав усіх українців молотися за бійців, які дають відсіч ворогу.

“Коли цього святкового дня ви прийдете до храмів, згадайте у своїх молитвах кожного українського воїна, який у ці хвилини ціною свого здоров’я і життя відбиває атаки російських загарбників і зберігає ваш спокій. Цього дня згадайте про кожного, хто зараз на бойовому чергуванні і подякуйте їм за захист України. Не забувайте і запросіть за родинний великодній стіл кожного українського ветерана – захисника і захисницю, які втратили своє здоров’я у боротьбі з російськими окупантами. Не залишайте їх самотніми, не залишайте їх забутими. Пам’ятайте про їх героїзм та мужність!” – зазначив він.