Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Постачальників харчів для ЗСУ стало вдвічі більше, щоб ніхто не взяв на себе забагато, – Жумаділов

Проблеми з постачанням продуктів є, але вони опеативно вирішуються

Генеральний директор ДП “Державний оператор тилу” Арсен Жумаділов заявив, що були постачальники продуктів для ЗСУ, які не впоралися з обов’язками, але питання з ними вирішено. Про це Жумаділов сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини”, передає Хронікерс.

“По цих постачальниках були ухвалені рішення, що замовлення на них припинені, і відповідно були законтрактовані інші постачальники, які включилися у те, щоб закрити питання по харчуванню. На жаль, не вдалося уникнути перебоїв із постачанням по окремих військових частинах. Такі перебої щоразу відбуваються, коли міняються постачальники, коли починається новий період харчування”, – зазначив Жумаділов.

За його словами, ситуація на даний час у питанні забезпечення армії стабільна.

“Ми відпрацьовуємо кожний конкретний кейс, та де є ще деякі незначні перебої із харчуванням. Ми маємо уже вдвічі більше постачальників між якими розподілені наші регіони з тим. З тим, щоб жоден постачальник не взяв на себе забагато, з тим, щоб не склалося тієї ситуації, яка склалася на початку квітня із окремими постачальниками”, – підкреслив він.