Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Жителька Одещини вивозила жінок в трудове рабство до Румунії (ФОТО, ВІДЕО)

Жителька Подільського району Одещини організувала та налагодила канал переправлення жінок за кордон у трудове рабство

Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Поліцейські встановили, що з метою особистого збагачення 56-річна зловмисниця завербувала двох жінок віком 33 та 40 років, які мали вади в психічному розвитку та перебували у скрутному матеріальному становищі.

Зловмисниця задурила їм голови байками про поїздку нібито на екскурсію і обманом вивезла їх до однієї з країн Європейського Союзу. 

За кордоном, використовуючи погрози, матеріальну й іншу залежність, жінка змушувала потерпілих працювати в одному із житлових комплексів: одну – доглядальницею за двома хворими людьми, а другу – прибиральницею. Крім того, для ще більшого свого збагачення зловмисниця встигла оформити на одну із жінок матеріальну допомогу, що призначається для громадян України, які були змушені покинути територію своєї держави.

На цьому етапі злочинної діяльності поліцейські затримали зловмисницю. 

Жінці повідомили їй про підозру. Наразі вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Зловмисниці загрожує від 5 до 12 років тюрми з конфіскацією майна або без такої.