Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На кордоні затримали сутенерку під час спроби переправлення дівчат. Серед потенційних секс-рабинь – неповнолітня

Сутенерка з Волині намагалася переправити через кордон групу дівчат, в тому числі – неповнолітню

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

На Волині правоохоронці викрили канал торгівлі людьми. Зокрема, задокументовано незаконну діяльність громадянки України, яка вербувала дівчат та здійснювала їх переправлення до країн Європи та Арабських Еміратів з метою сексуальної експлуатації.

Встановлено, що впродовж двох останніх років 23-річна мешканка Волинської області, у співучасті з іншими особами, підшукувала молодих дівчат, які перебували в скрутному становищі та пропонувала їм високооплачувану роботу за кордоном. Надалі зловмисниця мала намір перевезти дівчат за кордон, де вони були змушені надавати інтимні послуги.

Сутенерку затримали в пункті пропуску “Устилуг” під час переміщення через кордон дівчат, серед яких була й неповнолітня особа.

За фактом торгівлі людьми, вчиненого з метою сексуальної експлуатації, в тому числі щодо неповнолітньої особи, слідчими внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування.

Жінці оголошено підозру за ч. 3 ст. 149 КК України (Торгівля людьми). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без.