Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Ворог обстріляв Харківську область артилерією

Окупанти поранили FPV-дроном водіїв вантажівки

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що ворог  обстріляв декілька населених пунктів на Харківщині, передає Хронікерс.

“Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Стрілеча, Синельникове, Вовчанські Хутори”, – сказав він.

Також Синєгубов додав, що в місті Вовчанськ влучили FPV-дроном по вантажівці, поранивши двох водіїв, яким було 53 та 59 років.

В Куп’янському районі пошкоджені господарства: “Куп’янський р-н, Кіндрашівська ТГ, с. Благодатівка. Внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено 20 господарчих споруд.”, – додав він.

Дитячий садок в селі Вовчанські Хутори в Чугуївському районі пошкоджено КАБом.

Також Синєгубов повідомив про евакуйованих громадян: “З окремих населених пунктів Богодухівського, Ізюмського та Харківського району евакуйовано 88 дітей з родинами: Золочівська громада — 15; Борівська громада — 4; Дергачівська громада — 39; Липецька громада — 30”