Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На кордоні затримали угорця, який намагався вивезти з України жінку для сексуальної експлуатації

Правоохоронці у співпраці з прикордонниками ліквідували канал торгівлі людьми, що діяв на Закарпатті

Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками Нацполіції на державному кордоні затримали громадянина Угорщини, який переправляв до країн ЄС 27-річну українку.

Після перетину кордону чоловік мав довезти жертву автомобілем до аеропорту, звідки вони б вилетіли до Королівства Камбоджі. Там на дівчину чекала сексуальна експлуатація.

Правоохоронці встановили, що 41-річний іноземець познайомився з дівчиною через соцмережі та, користуючись її уразливим станом, схилив до роботи в борделях Камбоджі. Через велику заборгованість перед банком та наявність малолітньої дитини вона змушена була погодитися.

Торговця людьми та його жертву затримали після проходження ними контролю на виїзд з України у пункті пропуску “Косино”. До заходів із затримання залучили також оперативників Мукачівського загону.

За адресою проживання фігуранта справи, який наразі проживає в Україні, провели невідкладні обшуки, у ході яких вилучили грошові кошти, банківські картки, чорнові записи тощо. Також було вилучено автомобіль, що використовувався як засіб вчинення злочину.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 149 ККУ “Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини”. Тривають слідчі дії.