Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На кордоні затримали сутенера з Одеси, що віз на “роботу” в Італію чотирьох жінок

Правоохоронці припинили злочинну діяльність одесита, що вербував жінок для секс-роботи в Італії

Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає Хронікерс.

На Одещині правоохоронці викрили канал торгівлі людьми. 36-річному одеситу, який вербував та переправляв жінок за кордон, оголосили підозру.

Злочину схему блокували під час спроби переправлення за кордон чотирьох дівчат, яких спочатку рейсовим автобусом намагались вивезти до Молдови, а потім літаком до Італії.

Чоловік знаходив потенційних жертв шляхом обману через знайомих, під приводом працевлаштування на високооплачувану роботу за кордоном. Під час зустрічі з дівчатами обіцяв 300 доларів за годину, половину з яких вони мали віддати йому. Окрім того, чоловік брав на себе оформлення необхідних документів для виїзду за кордон.

Факти вербування жінок з метою залучення їх до надання інтимних послуг задокументовано оперативниками.

Наразі фігуранта злочинної схеми затримано та повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 149 “Торгівля людьми” Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застосування застави.