Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Міністерство оборони Україні підписало меморандум про співпрацю з DeepState

Українській військові обмінюватимуться даними з експертами і аналітиками

Заступниця Міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Черногоренко та команда DeepStateUAпідписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Ціль меморандуму – забезпечити обмін даними між Міністерством та ГО “Діпстейт ЮА”, щоб посилити Збройні Сили України актуальною інформацією. 

DeepStateUA – це аналітичний проєкт, що висвітлює інформацію щодо перебігу російсько-української війни за допомогою інтерактивної онлайн мапи бойових дій. DeepStateMap.Live дає можливість стежити за змінами лінії фронту та перебігом воєнних дій – і містить позначки щодо статусу різних територій: окуповані, звільнені, щойно звільнені чи сірі зони.

“Міністерство оборони зацікавлене використовувати найкращі практики IT-проєктів задля підвищення обороноздатності держави. Співпраця з DeepStateUA дозволить швидко і ефективно накопичувати та обробляти необхідні дані перебігу воєнних дій”, – зазначила Катерина Черногоренко, заступниця Міністра оборони.