Хронікерс

Гарячі українські новини

Тарнавський повідомив про відхід українських військових з позиції “Зеніт” у Авдіївці

Оточених підрозділів Сили оборони, за даними командування, в Авдіївці немає

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський повідомив, що після багатьох місяців протистояння, командування ОСУВ прийняло рішення відійти з позиції “Зеніт” на південно-східній околиці Авдіївки, передає Хронікерс.

“Рішення відійти було ухвалено задля збереження особового складу та покращення оперативної обстановки. Тактично зайняття цих позицій не надає ворогу стратегічної переваги та не змінює ситуацію в межах Авдіївської оборонної операції. Наразі триває перегрупування військ, поповнення припасів та облаштування підрозділів на нових позиціях. Відбувається планове посилення підрозділів”, – зазначив він.

За його словами, українські війська застосовують усі наявні засоби для стримування ворога. Відбувається планове підсилення підрозділів.

“Щоб розширити логістичні коридори, в районі Авдіївки проводяться рейдово-ударні дії. Логістика – працює. Захисникам і захисницям Авдіївки у збільшених обсягах постачаються боєприпаси та інші засоби ураження. Стійке управління військами забезпечене. Станом на 13:00 в Авдіївці заблокованих українських підрозділів немає”, – повідомив Тарнавський.