Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Кабміні спростили процес списання майна військовими

В уряді хочуть дозволити командирам списувати майно без погодження зверху

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що процес списання військового майна буде повністю дебюрократизований. Про це Шмигаль повідомив у телеграм-каналі, передає Хронікерс.

“Вже спрощений облік військового майна. Командири не витрачатимуть більшість свого часу на заповнення документів. Облік буде відбуватися в електронній формі. Уже дав доручення Міністерству оборони в стислі терміни продовжити спрощення. Ідеться про те, що командири мають отримати право списувати військове майно своїм наказом без погодження з вищими посадовцями. Це стосується майна вартістю до 100 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, це орієнтовно 1,7 млн грн”, – зазначив Шмигаль.

За його словами, ці норми не будуть поширюватись безпосередньо на зброю, але дають можливість списувати без зайвої тяганини знищені дрони, боєприпаси, автомобілі та інше майно.