Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Генерал Наєв дізнався про своє звільнення з посади командуючого Об’єднаних сил із ЗМІ

Наєв подякував побратимам за спільну службу і прокоментував своє звільнення

Екскомандуючий Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв прокоментував своє звільнення з посади, яку обіймав з 2020 року, передає Хронікерс.

“Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року. Це були складні часи. Один з найважчих періодів історії України. І разом з вами ми з гідністю пройшли цей шлях. Україна зберегла свою Свободу та державність. В цьому є заслуга кожного з нас.Але роботу не закінчено, війна триває! Ворог має бути знищений, наші землі деокуповані, а зло покаране!” – зазначив він.

При цьому Наєв подякував усім, хто разом із ним воював і був причетний до розбудови ЗСУ.

“Щиро дякую всім генералам, офіцерам, сержантам і солдатам за самовіддану службу, за злагоджену роботу і спільні зусилля, за довіру та підтримку. Схиляю голову перед мужністю й відвагою наших захисників та захисниць, які зі зброєю в руках щоденно захищають нашу країну від підступного агресора. Низько вклоняюся перед загиблими Героями, які поклали своє життя за незалежність та свободу України. Вічна їм шана і пам’ять”, – сказав Наєв.