Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

НПЗ у Краснодарському краї атакували вночі дрони СБУ, – ЗМІ

Стали відомі подробиці нічних атак на нафтопереробні заводи на Росії

Дрони СБУ 9 лютого атакували Ільський та Афіпський нафтопереробні заводи у Краснодарському краї. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на джерела в силових структурах, передає Хронікерс.

“Результати по Ільському НПЗ – сталася велика пожежа, вражено установку первинної переробки потужністю 3,6 млн тонн на рік. А без неї противник не зможе виробляти дизпаливо для військових потреб. Ціна такої установки – 50 млн доларів США. По Афіпському заводу дрони також влучно відпрацювали, але наразі наслідки уточнюються”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обидва заводи знаходяться на відставні близько 20 кілометрів один від одного. Такі заводи – цілком законні цілі. Вони не лише працюють на оборонку і забезпечують паливом російські війська, але є важливими для економіки РФ. Бо Росія – це Голіаф, який стоїть на нафтових ногах. Ми системно їх підрізаємо. І продовжимо робити це надалі, допоки Голіаф не впаде”, – зазначило поінформоване джерело в СБУ.