Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Одещині троє дітей вдало пограбували магазин іграшок, а попалися на крадіжці цигарок

Полювання за наживою коштувало дітям спілкування з поліцією

В Одеській області у Великодолинській селищній громаді троє дітей віком 11, 12 та 16 років обкрадали магазини на місцевому ринку. Про це повідомляє ГУ Нацполіції Одещини, передає Хронікерс.

Вночі за допомогою плоскогубців вони зламали ланцюг з навісним замком на воротах ринку, а далі за допомогою того ж інструменту проникли до магазину дитячих товарів, звідки викрали 3,6 тис. гривень та дві іграшки. Наступного дня правопорушники повторили свої протиправні дії і з тієї ж крамниці викрали дитячий товар на загальну суму понад 5,5 тис. гривень.

Цього юнакам виявилося недостатньо, і вони проникли ще й до торговельного павільйону з тютюновими виробами. Почали складати цигарки до пакета, але охоронці помітили їх і викликали поліцію.

Все викрадене майно та гроші повернули власникам.

Зібравши достатньо доказів, чоловіку слідчі висунули обвинувачення у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, скоєній в умовах воєнного стану, а 16-річному хлопцю – у крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану, зокрема повторно, а також у незакінченому замаху на аналогічний злочин.

Оскільки двоє малолітніх дітей ще не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність. Тому поліцейські склали відносно їхніх батьків адміністративні матеріали.