Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Хмельниччині лікар ВЛК вимагав 5000 доларів у хворого військового за підтвердження діагнозу (ФОТО)

Правоохоронці затримали на вимаганні та отриманні хабаря члена гарнізонної госпітальної військово-лікарської комісії у Хмельницькій області

Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, передає Хронікерс.

За даними слідства, медик вимагав 5000 доларів у хворого військовослужбовця за визнання його військово-лікарською комісією непридатним до служби з виключенням з військового обліку та звільненням з лав ЗСУ. При цьому лікар достовірно знав, що у військового наявне медичне захворювання, яке є підставою для визнання його непридатним. Зловмисник зобов’язувався оформити відповідні медичні довідки, а також вплинути на колег задля прийняття ними позитивного рішення. 

Затримали лікаря у військовому госпіталі під час отримання другої частини хабаря в 1800 доларів. Першу частину він отримав як аванс напередодні.

Затриманому обрали запобіжний захід, його відсторонили від посади. Хабарнику повідомили про підозру ч.3 ст.369-2 КК України.