Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Президент Євроради закликав США прискорити виділення допомоги Україні на 60 млрд доларів

Президент Європейської ради Шарль Мішель закликав США якнайшвидше схвалити надання допомоги Україні в розмірі 60 млрд доларів

Про це повідомляє Хронікерс із посиланням на РБК-Україна.

Мішель заявив, що підтримка України означає підтримку майбутнього українського народу, а також “підтримку нашої власної безпеки і процвітання”.

“І я хочу сказати це тут з великою урочистістю тим, хто час від часу намагається навіяти сумніви або підозри: кожен європейський євро, мобілізований для підтримки України, – це євро, вкладений у нашу власну безпеку і процвітання. Це євро, вкладений у стабільність Європейського союзу”, – заявив глава Ради ЄС.

Він підкреслив, що рішення Європейської ради надати 50 млрд євро Україні є “посланням усім тим, хто, як і ми, вірить у демократичні цінності та цінності свободи”.

“Це також послання нашим партнерам, які на нашому боці, щоб підтримати Україну та український народ. Я хотів би скористатися цією можливістю, щоб разом із вами звернутися до Палати представників США з урочистим закликом швидко виділити 60 мільярдів доларів, необхідних для забезпечення фінансової стабільності України”, – заявив Мішель.