Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Маркарова розповіла, коли Сенат США може розглянути законопроект про допомогу Україні

У Сенаті зареєстрували законопроект про виділення фінансової допомоги на підтримку України

Посол України в США Оксана Маркорова повідомила, що 4 лютого Комітет з асигнувань Сенату оприлюднив текст законопроекту про пакет міжнародної допомоги США, у тому числі для України, та міграційну реформу, який є умовою підтримки республіканцями міжнародної допомоги США, у тому числі, для України. Про це Маркарова написала у Фейсбуці, передає Хронікерс.

За її словами, законопроект передбачає асигнування у розмірі $60 млрд. в частині допомоги Україні, з яких: оборонні видатки 50,43 млрд дол. Економічна підтримка понад 9 млрд долларів.

«Оприлюднення законопроекту робить можливим анонсоване напередодні Лідером демократів у Сенаті Ч.Шумером голосування 5 лютого за припинення дебатів по законодавчому інструменту (legislative vehicle) для пакету міжнародної допомоги та міграційної реформи, а 7 лютого – голосування вже за сам пакет», – йдеться у повідомлені.