Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Фортифікаційні споруди і робочі місця: Зеленський провів нараду на Запоріжжі

Під час перебування президента на Запоріжжі пройшла робоча нарада з військовими і керівництвом області

Президент України Володимир Зеленський під час перебування на Запоріжжі провів робочу нараду за участі військових, а також представив нового очільника області Івана Федорова, передає Хронікерс з посиланням на Офіс президента.

 Зеленський наголосив, що зараз необхідно довести до потрібного результату процес будівництва фортифікаційних споруд. За його словами, одним із найважливіших завдань є повернення кількості робочих місць до довоєнних показників. Також потрібно зосередитися на розв’язанні нагальних для жителів регіону питань, таких як організація навчального процесу, відновлення зруйнованого чи пошкодженого житла.

Президент заслухав доповіді командувачів ОСУВ “Таврія” Олександра Тарнавського та ОУВ “Запоріжжя” Володимира Горбатюка про ситуацію на полі бою. Зокрема, йому доповіли щодо оборонних дій на Авдіївському напрямку, ситуації в районі Роботиного та на інших ділянках фронту, про облаштування оборонних рубежів.