Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Закупівлі для ЗСУ: У Міноборони закликали роздрібні мережі брати участь в тендерах на постачання харчів

Представникам бізнесу презентували нову архітектуру системи закупівель для армії

Заступник міністра оборони міністра оборони Дмитро Кліменков закликав роздрібні мережі брати участь в закупівлях “Державного оператору тилу” на постачання харчів для ЗСУ, передає Хронікерс з посиланням на пресслужбу Міноборони.

“Нам потрібен однаковий стандарт якості. Від Ужгорода до Купʼянська, від Чернігова до Херсона. Мережі супермаркетів можуть його забезпечити, бо вони розбудували свої компанії на конкурентному ринку, шукаючи рішення, підбираючи найкращі інструменти, будуючи стратегії.Тому для Міноборони важливо залучити роздрібні мережі до поставок харчування для ЗСУ. Ми відкриті до співпраці з рітейлерами як локального, так і національного рівня”, – сказав Кліменков.

При цьому у Міноборони презентували роздрібним мережам нову архітектуру закупівель продуктів харчування, яка стартує з 1 квітня 2024 року. Головна задача запропонованої моделі – залучити чесний бізнес до безперервного та якісного харчування бійців. Постачання від мереж – один із елементів нової архітектури, яка також включає поставки напряму від виробників та залучення професійних логістичних партнерів.