Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Одеська поліція викрила іноземця-псевдопрацівника СБУ, який вимагав гроші за посади у спецслужбі

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно зловмисника 

Громадянин іншої країни, який на той момент проживав у Києві, під час спілкування у месенджері зі знайомим з Ізмаїла сказав йому, що служить в СБУ і нібито може посприяти у працевлаштуванні до спецслужби. Свої послуги зловмисник оцінив у чотири тисячі доларів. Про це повідомляє Хронікерс із посиланням на пресслужбу поліції.

Ізмаїльчанин кількома траншами перевів на рахунок зловмисника, який не мав жодного стосунку до спецслужби, майже 143 тисячі гривень. А аферист ще деякий час поспілкувався з ошуканим чоловіком, обіцяючи виконати всі домовленості, втім через деякий час перестав виходити на зв’язок.

Також правоохоронці з’ясували, що на розгляді в одному зі столичних судів відносно фігуранта є обвинувальний акт за шахрайство та підробку документів. 

Зловмиснику висунули обвинувачення за ч. 2 ст. 190 КК України, йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Обвинувальний акт скерований до суду.