Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

“Укрзалізниця” повідомила про початок роботи антикорупційного офісу

Критично важливі товари для “Укрзалізниці” тепер відбуваються через відкриті договори

“Укрзалізниця” повідомила, що при відомстві розпочинає роботу антикорупційний офіс, передає Хронікерс з посиланням на пресслужбу відомства.

“У 2023 році ми вже зробили вагомі кроки на шляху подолання корупції. Відтепер критично важливі та дороговартісні товари закуповуються через прямі договори з виробниками. Це дизельне пальне, електроенергія, газ. Так ми позбуваємося компаній-посередників та економимо ресурси. Крім того, ми ініціювали перевірку стану організації роботи з запобігання та виявлення корупції в товаристві Національним агентством з питань запобігання корупції, яка наразі триває”, – розповів голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

За його словами, відомство вибудовує прозору модель роботи та вже співпрацює з правоохоронними органами, НАЗК задля виявлення порушень законодавства та ліквідації прихованих корупціогенних факторів, які можуть негативно впливати на господарську діяльність і фінансовий стан компанії.