Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Таврійському напрямку ворог завдав за добу 50 авіаударів

Ворог атакує позиції Сил оборони усіма видами зброї

За добу в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія” ворог завдав 50 авіаударів, 2 ракетних удари, провів 53 бойових зіткнення та здійснив 1004 артобстріли. Про це повідомляє Об’єднаний пресцентр Сил Оборони Таврійського напрямку, передає Хронікерс.

Сили оборони протягом минулої доби відбили 26 атак в районі Авдіївки та ще 11 атак біля Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника неподалік Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 16 атак.

На Шахтарському та Запорізькому напрямках ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

Загальні втрати ворога у живій силі склали 453 особи.

Загальні втрати ворога в озброєнні та військовій техніці минулої доби склали 68 одиниць, не враховуючи БпЛА. Зокрема, 5 танків, 21 ББМ, 14 артсистем, 2 РСЗВ, 18 автомобілів та 3 одиниці спеціальної техніки. Також українські сили оборони знищили 5 складів боєприпасів ворога.