Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Міноборони призначили директорку “Агенції оборонних закупівель”

Марина Безрукова очолила нову структуру при Міноборони

Марина Безрукова призначена директором державного підприємства Міністерства оборони України “Агенція оборонних закупівель”. Про це повідомляє пресслужба оборонного відомства, передає Хронікерс.

“Міноборони вибудовує нову архітектуру закупівель, яка унеможливить прояви корупції та буде відповідати стандартам НАТО. Зміна менеджменту – це перший крок до кардинального перезавантаження «Агенції оборонних закупівель. Наш пріоритет – це своєчасне та якісне забезпечення наших воїнів усім необхідним. Без простору для корупції”, – зазначив заступник Міністра оборони Дмитро Кліменков”, – йдеться у повідомлені.

Зазначається, що Безрукова має більше 20 років досвіду в управлінні ланцюгами постачання та розвитку партнерства з іноземними компаніями (США, Канада, Європа, Близький Схід, Африка). В 2017-2024 роках працювала в Національній енергетичній компанії «Укренерго», де розробила та впровадила сучасну політику закупівель, засновану на принципах прозорості, ефективності та розподілу повноважень.