Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Діяли “під крилом” правоохоронців: Перед судом постануть 34 організатори нелегального грального бізнесу в Києві та Одесі

Судитимуть 34 осіб, які організували мережу незаконного грального бізнесу, що діяла під прикриттям працівників правоохоронних органів

Про це інформує пресслужба ОГПУ, передає Хронікерс.

Прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду обвинувальний акт стосовно 34 учасників злочинної організації, які налагодили безперешкодну діяльність мережі гральних закладів на території України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб організувала розгалужену мережу гральних закладів на території м. Києва, Київської області та м. Одеси.

З метою прикриття своєї діяльності, вони залучили двох правоохоронців. Поліцейські мали не реагувати на виявлені факти незаконної діяльності з проведення азартних ігор. За це систематично отримували хабарі від представників злочинної організації.

В ході досудового розслідування проведено понад 200 обшуків за місцями проживання фігурантів, офісних приміщеннях, які забезпечували діяльність незаконних гральних закладів та у приміщеннях, де надавалися послуги з проведення азартних ігор.

Вилучено понад 530 одиниць комп’ютерної техніки, чорнову бухгалтерію, записи та інші речі і предмети, які вказують на діяльність гральних закладів.

Крім того, у гральних закладах, а також за місцями проживання організаторів вилучено готівкові кошти на суму понад 2,6 млн грн, 125 тис. доларів США, 5 тис. євро.

З метою забезпечення конфіскації майна у ході розслідування накладено арешт на майно обвинувачених на загальну суму понад 100 млн грн.