Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Умєров на “Рамштайні” заявив про важливість оборонних технологій

Україна потребує довгострокових пакетів військової допомоги

Міністр оборони України Рустем Умєров під час чергового засідання “Рамштайну” заявив, що Україні дуже потрібні довгострокові пакети військової допомоги від союзників, передає Хронікерс з посиланням на пресслужбу Міноборони.

“Зараз критично необхідно нарощувати довгострокові пакети військової допомоги України. Міністерство оборони зі свого боку готове співінвестувати в технології та спільне виробництво, ділитися нашим бойовим досвідом, сприяти укладенню довгострокових контрактів із зацікавленими компаніями”, – сказав Умєров.

За його словами, достатні обсяги техніки та боєприпасів, технічного обслуговування та запасних частин є критично важливою складовою успіху.

“Але для прориву потрібні інновації та значний технологічний прогрес. Саме тому у 2024 році обороння технології матимуть центральну роль у порядку денному Міністерства оборони”, – додав міністр оборони.