Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Офісі президента пояснили, чому Китай не приєднався до української “Формули миру”

Залучення країн Глобального Півдня до закінчення війни в України вимагає додаткової роботи

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що з Китаєм, а також з іншими країнами Глобального Півдня слід додатково працювати на дипломатичній ниві, щоб вони доєдналися до української “Формули миру”. Про це Єрмак сказав в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”, передає Хронікерс.

“Існує кілька причин, чому ці країни поки щи не приєдналися. Перша – вважаю, що, на жаль, тут є наша велика помилка. За останні 30 років ми були недостатньо представлені в цих країнах, недостатньо говорили їм про Україну. В результаті вони не мають чіткого уявлення, що таке Україна, за що ми боремося і т.д. Друга – вплив Росії і відносини цих країн з Радянським Союзом та їх уявлення, що Росія – це на 100% СРСР. Третя причина, зазначив він, – це, умовно кажучи, моменти, пов’язані із відносинами цих країн із країнами, які сьогодні є союзниками України”, – сказав Єрмак.