Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Кулеба вважає, що потреба України в допомозі зростає через недосконалість санкцій

Можливість обходити санкції Заходу дає певні переваги росіянам

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що Захід повинен серйозно поставитися до “придушення” здатності Росії виробляти зброю. Про це Кулеба написав у твіттері, передає Хронікерс.

“За деякими даними, до 95% критичних компонентів іноземного виробництва, виявлених у знищеній в Україні російській зброї, походять із західних країн. Це не урядові дії, а скоріше приватні фірми, і експорт, який надходить до росії, – це не обов’язково товари військового призначення, а продукція подвійного чи цивільного призначення та навіть побутова техніка. Якими б вони не були, вони зрештою прилітають в Україну, щоб здійснювати військові злочини, вбивати людей і руйнувати критичну інфраструктуру. Україна потребувала б менше допомоги і втратила б менше життів, якби всі туманні схеми та лазівки ухилення від санкцій були ретельно відстежені та повністю закриті”, – сказав Кулеба.