Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Зеленський розповів про потребу в трьох перемогах для отримання допомоги від союзників

Ключовими факторами для подальшої підтримки є виділення коштів Україні з боку США і ЄС

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україні потрібні три перемоги в питанні отримання допомоги від партнерів – позитивне рішення про виділення додаткових коштів від Конгресу США, надання Євросоюзом пакету в розмірі 50 мільярдів євро, початок відкритого діалогу про майбутнє членство в ЄС. Про це повідомляє “Укрінформ”, передає Хронікерс.

“Чи впливає той чи інший конфлікт на допомогу або зменшення допомоги для України? Так, впливає. Чи відволікає це інформаційно? Так, відволікає. Хоча, напевно, відволікає – це буде некоректно, адже на Близькому Сході зараз також трагедія, тому не відволікає, а забирає увагу. Це виклик для нас, але я вам скажу, що дуже відповідальні держави і відповідальні лідери різних країн розуміють цей виклик”, – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що партнери України усвідомлюють, що росія максимально використовує загострення на Близькому Сході, щоб відвернути увагу від надання допомоги Україні, тому роблять усе, щоб цього не сталося.