Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Раді пропонують створювати виші для астрологів і екстрасенсів і брати з них податки

В Україні можуть офіційно визнати езотеричні науки і дозволити створювати навчальні заклади по цій тематиці

До Верховної ради внесли законопроект “Про внесення змін до Закону України “Про освіту” щодо запровадження правового регулювання відносин у сфері езотеричної освіти”, в якому пропонується надати офіційного статусу астрологам, тарологам, екстрасенсам і т.і., передає Хронікерс.

“Беручи до уваги активне поширення серед населення езотеричних знань та думок, зростання популярності користування езотеричними послугами, а також наявність у наукових колах прямих дискусій та обґрунтувань щодо доцільності застосування езотеричних вчень у життєдіяльності людини – езотерика фактично стала окремою сферою зайнятості у суспільстві, а також напрямком освіти”, – йдеться у пояснювальній записці.

До переліку представників «езотеричних наук» пропонують внести: астрологів, тарологів, нумерологів, екстрасенсів, спеціалістів з йоги, рунологів, знахарів, цілителів.

Пропонується дозволити їм створення спеціальних закладів освіти – шкіл, інститутів та академій езотерики і надавати “езотерикам” статус фізичної особи-підприємця або самозайнятої особи.