Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Нацгвардійці спалили у Серебрянському лісництві склад, траншеї та бліндажі окупантів

Під Кремінною у Луганській області бійці Нацгвардії успішно атакували позиції росіян

Представника Головного управління Нацгвардії Микола Уршалович повідомив, що Нацгвардії під Кремінною у Луганській області спалили склад, траншеї та бліндажі російських окупантів у Серебрянському лісництві. Про це Уршалович сказав під час брифінгу, передає Хронікерс. 

За його словами, за минулий тиждень по підрозділах Нацгвардії на зазначених напрямках окупанти сім разів застосовували авіацію та понад 540 разів танки, ствольну та реактивну артилерію.

“Мінометна батарея 7-ї бригади здійснила вогневий наліт на позиції противника власноруч удосконаленими мінами. Внаслідок ураження був підпалений склад майна та паливно-мастильних матеріалів противника. При спробі погасити пожежу по противнику здійснювався вогневий вплив. Вогонь перекинувся на траншеї та бліндажі загарбників, росіяни зазнали втрат як у матеріальних засобах, так і в озброєнні та особовому складі”, – сказав він.