Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Справа про згвалтовану корову на Хмельниччині: Поліція поновила розслідування

Правоохоронці органи скасували рішення про закриття кримінального провадження

Обласне слідче управління поліції Хмельниччини витребувало з слідчого відділу Хмельницького райуправління поліції для вивчення матеріали кримінального провадження щодо випадку знущання над коровою. Після додаткового вивчення матеріалів прийняли рішення про скасування постанови про закриття кримінального провадження. Про це повідомляє ГУ НП у Хмельницькій області, передає Хронікерс.

У межах розслідування, поновленого за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України, заплановано проведення додаткових слідчих дій, у тому числі судових експертиз. Після отримання результатів досліджень буде вирішуватися питання про оголошення підозри 22-річному чоловікові, який наприкінці травня тягнув прив’язану до мінітрактора корову у селищі Антоніни Хмельницького району.

Зловмисник прив’язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесилилась і не впала. Невдозі у полі знайшли і покинутий трактор. Корову оглянув лікар і з’ясувалося, що вона зґвалтована. Крім того, в неї вибиті зуби і вона не може їсти.