Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Без “вторгнень” і “провокацій”: В “Укрзалізниці” розповіли про експеримент з жіночими купе

Одразу чотири рейси “Укрзалізниці” з жіночими купе зробили повне коло по маршрутах

В «Укрзалізниці» розповіли про перші підсумки запровадження жіночих купе у поїздах. Чтори рейси вже здійснили повне коло за маршрутами. Про це повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”, передає Хронікерс.

“По гарячих слідах: ініціативу прийняли дуже позитивно в усіх містах старту, а це Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Київ, Ужгород, Ясіня, Трускавець і кількадесят міст на маршруті. “Вторгнень” і провокацій, які нам подекуди активно обіцяли, не зафіксовано. Ціна вагонів з жіночими купе ніяк не дорожча. Якісно ці купе теж не мають відмінностей: ми навмисне не обирали для “пілоту” найкращі (або найгірші) вагони, щоб не створювати відчуття штучних привілеїв”, – йдеться у повідомлені.

Залізничники також зазначили, що поступово повертають патруль на поїзди, і саме рейси з жіночими купе у фокусі. Тому пасажирів попередили про появу у поїздах людей із шевронами “Залізна Безпека”.