Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

“Розконсервований агент”: СБУ затримала по гарячих слідах навідника ракетного удару по Краматорську

Агент ГРУ перед нанесенням удару перевіряв, чи працює кафе, куди влучила ракета

Контррозвідка СБУ по гарячих слідах затримала агента спецслужб рф, який скоригував російський ракетний удар по кафе у центрі Краматорська 27 червня. Про це повідомив голова СБУ Василь Малюк, передає Хронікерс.

Встановлено, що затриманим коригувальником удару по Краматорську виявився “розконсервований” агент гру. 27 червня він отримав завдання з’ясувати, чи працює вищезгадане кафе і зафіксувати наявність там відвідувачів.

Він здійснив приховану відеозйомку закладу і припаркованих поруч автомобілів. Після цього переслав відзнятий файл російській воєнній розвідці. Отримавши цю інформацію, російські загарбники здійснили вогневе ураження кафе, в якому перебували люди.

За даними слідства, ворожим агентом є мешканець Краматорська, працівник місцевого газотранспортного підприємства.

Раніше його дистанційно завербувало російське гру, а під час повномасштабного вторгнення “активували” і визначили завдання зі збору розвідданих про місця базування та переміщення Сил оборони у Слов’янську і Краматорську.