Хронікерс

Гарячі українські новини

Сирський повідомив про просування ЗСУ на одному з напрямків

Сили оборону не тільки стримують штурми окупантів, але й контратакують

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що ситуація на Східному напрямку ускладнюється, але на окремих ділянках фронту є просування. Про це повідомляє Military Media Center, передає Хронікерс.

Ворог, посиливши свої угруповання штурмовими загонами “Шторм Z”, які складаються з вʼязнів, підготовлених для штурмових дій в спеціальних таборах, перейшов до ведення наступальних дій в районах Максютівка, Новоселівське, Куземівка, Макіївка, Белогорівка, Спірне, намагаючись прорвати оборону наших військ і розвинути наступ. Бої в цих районах тривають майже цілодобово.

“Ми розробили та реалізуємо нові підходи і бачення найскорішого досягнення успіху на окремих ділянках фронту. Кожні такі дії потребують ретельного планування, кропіткої підготовки військовослужбовців для їх практичного виконання, тобто узгоджених дій штабів та підрозділів для успішного виконання бойових завдань. Тоді навіть чисельна перевага не допомагає ворогу. Як приклад, хочу відмітити роботу підрозділу 92 окрема махенізована бригади, який не лише відбив атаку ворога на Сватівському напрямку, але й успішно контратакував і на його “плечах” просунувся вперед на 400 метрів”, – зазначив Сирський.