Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Зеленський прибув до Саудівської Аравії на саміт Ліги арабських держав

Український президент проведе низку двосторонніх зустрічей в Саудівській Аравії

Президент України прибув до Саудівської Аравії з офіційним візитом, і проведе низку двосторонніх зустрічей. Про це Зеленський написав у телеграм-каналі, передає Хронікерс.

“Виступлю на саміті Ліги арабських держав. Зустрінуся зі Спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль-Саудом та проведу інші двосторонні переговори. Наші пріоритети – повернення усіх політичних в’язнів Криму і тимчасово окупованих територій, повернення всіх полонених та незаконно депортованих, представлення нашої формули миру, до реалізації якої необхідно залучити якомога більше держав, гарантування енергетичної безпеки наступної зими”, – написав голова держави.

За його словами, ще один пріоритет – захист мусульманської спільноти України.

“Разом з нами – Мустафа Джемілєв, лідер кримськотатарського народу. Крим першим постраждав від російської окупації, і більшість із тих, хто зазнає репресій в окупованому Криму, – мусульмани”, – зазначив президент.