Хронікерс

Гарячі українські новини

Через аварію на залізниці в Угорщині міжнародні поїзди “Укрзалізниці” змінять графік руху

В Угорщині потяг зійшов з рейок, через що виникли труднощі на маршруті

Через аварію на угорській залізниці, внаслідок сходження з колії вантажного поїзда з рудою, “Укрзалізниця” змінила графік і маршрут руху деяких поїздів. Про це повідомляє пресслужба компанії, передає Хронікерс.

1. Безпересадкові вагони Відень – Київ прямуватимуть альтернативним маршрутом через Мішкольц із затримкою до 6 годин. Пасажирів, що виїжджатимуть зі столиці Австрії сьогодні, чекає дещо інша схема, адже українські вагони через аварію в Угорщині не встигнуть дістатися Відня і чекатимуть у Будапешті.

До Будапешта буде організовано проїзд поїздом №149 “Хортобадь” з Відня до Будапешта (час відправлення з Відня без змін, 16:42), а вже у столиці Угорщини можна буде перейти до українських вагонів. Ці вагони, в свою чергу, поїдуть об’їзним маршрутом: разом з 149-м поїздом до Дебрецена, з Дебрецена окремим локомотивом до Ньїредьхази, з Ньїредьхази у складі поїзда №6210 до Захоні, після чого в Чопі будуть причеплені до українського рейса 60/59 Чоп – Київ. Кількість “перепричепок” у даному випадку зазначаємо суто для інформації, наш пасажир може не покидати свій вагон з моменту потрапляння до нього і до приїзду в Київ.

2. Поїзд EC 140/149 “Хортобадь” Відень – Захонь з вагоном Відень – Чоп обмежить маршрут до Дебрецена, розклад руху без змін.

3. Поїзд №31/33/34 “Латориця” Будапешт–Мукачево слідуватиме без змін у маршруті та розкладі руху, проте пасажирам буде запропонована пересадка на автобуси на проблемній дільниці Дебрецен – Ньїредьхаза.