Хронікерс

Гарячі українські новини

В Одесі напали на відомого активіста: Дорікнули, що не передає їм “тачки” на фронт (ФОТО)

Дем’ян Ганул стверджує, що на нього скоїли замовний напад

Відомий одеський активіст Дем’ян Ганул, який з початку повномасштабного вторгнення росії займається волонтерством, заявив, що на нього скоїли напад. Про це він написав у фейсбуку, передає Хронікерс.

“До мене зателефонував знайомий та запитав дозволу дати мій номер військовим, бо ті потребують допомоги волонтерів, звичайно, я погодився. Потім мене набрав незнайомий чоловік і ми домовилися про зустріч”, – написав Ганул.

Далі, за його словами, він під’хав на зустрів в одне з кафе, де на нього чекали троє представників якоїсь з етнічних меншин. І розмову вони почали з претензії: “Чому ти усім передаєш тачки, а нам на фронт не передаєш?”

Після цього співрозмовники запропонували волонтеру кудись з ними поїхати.

“Я відмовився, один з них наніс удар, почалася бійка: три «звіра» накинулися на мене, в ході бійки я перемістився до барної стійки закладу, там було менше місця і мене було важко оточити. Нажаль, я не чемпіон світу з боїв без правил, тому нападникам вдалося повалити мене на землю та почати забивати ногами, потім дістали ножі. Дивом вдалося вирватися та вибігти через «чорний» вихід кафе у двір», – написав Ганул.

За його словами, він упевнений, що це був замовний напад, і псевдовійськові начебто заїхали до Одеси з Дніпра. Попри те, що про напад Ганул повідомив поліції, нападників не затримали.

“Є також інформація, що вони справді проходять службу в одній з одеських бригад, якщо це так, то я в шоці”, – написав Ганул.

Він закликав правоохоронців вжити заходів.