Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Багато речей залежать від нас, але багато залежить від надання зброї, – Зеленський про майбутній контрнаступ

Володимир Зеленський розповів про підготовку до звільнення українських територій і ризики, що можуть виникнути

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вірить в успіх майбутнього контрнаступу ЗСУ, але не готовий розповісти подробиці. Про це він сказав під час пресконференції для журналістів видань Північної Європи, передає Хронікерс.

“Контрнаступ буде. Він готується, і я дуже вірю, що він буде успішним і ми зможемо деокупувати наші території. Я не готовий детально говорити, коли це станеться і яким чином. Але скажу вам чесно – так, багато речей залежать від нас, але є багато деталей, які стосуються постачання тієї чи іншої зброї. Чи достатньо нам сьогодні зброї? Ми на шляху до цього”, – сказав він.

За словами президента, якщо чогось не буде вистачати чи щось з обіцяної зброї не дійде вчасно, для України це буде великий ризик. Оскільки якщо буде недостатньо броньованої техніки, це призведе до збільшення втрат серед українських захисників.