Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Джамала, Тіна Кароль та інші: Хто з українців вийде на сцену під час фіналу “Євробачення-2023”

Організатори пісенного конкурсу “Євробачення” у Ліверпулі визначилися із запрошеними артистами

У фіналі “Євробачення-2023” в якості запрошених артистів на сцену вийдуть українські виконавці – Kalush Orchestra, Go_A, Jamala, Тіна Кароль та Verka Serduchka. Про це повідомляє “Суспільне”, передає Хронікерс.

“Євробачення” – це не лише виступи представників 37 країн-учасників, а й широка програма виступів за участю запрошених гостей – номери-відкриття, інтервал-акти, відеовставки, включення. Цьогоріч ця частина шоу буде багатою на українську культуру, адже Україна перемогла у “Євробаченні-2022″. При тому це ще не всі сюрпризи, які чекають на глядачів у травні, – деякі моменти ще на етапі підготовки. Частина з них буде оголошена незабаром, а певні несподіванки глядачі побачать уже в прямих трансляціях. Тим часом технічні репетиції в арені “Ліверпуль” розпочинаються вже цього тижня”, тож Євробачення-2023 буквально на порозі»”, – розповіла голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська. 

Шоу за участі українських виконавців відбудеться 13 травня.