Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Рішення неодмінно буде ухвалене: Резніков впевнений у наданні Україні літаків F-16

Україна підсилила свої Повітряні сили за рахунок МіГів, але чекає на більше

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що рішення про передачу західних винищувачів буде неодмінно ухвалене. Про це повідомляє пресслужба міноборони, передає Хронікерс.

“Ми вдячні словацьким партнерам за вже передані МіГи-29. Ми дуже розраховуємо на бойові літаки з Польщі і вдячні польським друзям за ухвалення відповідних рішень. Ми дякуємо Польщі за кожен елемент підтримки, особливо такий важливий, як бойова авіація. Водночас стратегічною метою був і залишається перехід на сучасні авіаційні платформи західного зразка, які забезпечать нашим пілотам переваги над ворогом. Щоб наші повітряні аси бачили і могли вражати противника на більшій відстані”, – сказав він.

Резніков підкреслив, що дискусії з цього приводу тривають, і Україна чекає на позитивне рішення.

“Ми продовжуємо йти до цієї мети. Дискусія з партнерами триває без пауз. Впевнений, що рішення про надання Україні західних літаків неодмінно буде ухвалене. Це останній пункт з мого різдвяного звернення до Санти”, – зазначив міністр оборони.