Хронікерс

Гарячі українські новини

В ДТП за участі нардепа від “Слуги народу” загинула людина

Народний обранець Володимир Гевко потрапив у смертельну ДТП

Про це повідомив Гевко у своєму Facebook, передає Хронікерс.

“Трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли”, – розповів нардеп.

Він не уточнив додаткових обставин ДТП, в тому числі і місця, однак він запевнив, що співпрацює зі слідством і має намір робити це й надалі.

“З перших хвилин цієї трагедії я співпрацюю зі слідством і співпрацюватиму надалі. Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях.”, – підкреслив він.

  • Вищий антикорупційний суд затвердив угоду про визнання винуватості нардепа в пропонуванні хабара поліцейському і, відповідно, визнав його винним, що є підставою для дострокового припинення повноважень Трухіна;
  • Нардеп Трухін готовий скласти мандат;
  • 23 серпня 2021 року народний депутат фракції “Слуга народу” Олександр Трухін потрапив у ДТП. За даними ЗМІ, нардеп був напідпитку і спричинив аварію дорогою з Полтави до Києва. Через тиждень після ДТП нардеп заявив, що не перебував за кермом, і співпрацював з поліцейськими при оформленні протоколів. 2 лютого Трухіна виключили з фракції “Слуга народу”.