Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

НАЗК внесло Auchan Holding до переліку спонсорів війни за допомогу російським військовим

Компанія відмовилась від припинення фінансування держави-терориста та не закрила свій бізнес в рф. 

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло французьку корпорацію Auchan Holding у перелік міжнародних спонсорів війни. Підставою для внесення до переліку міжнародних спонсорів війни стало те, що, під час повномасштабного вторгнення росіі в Україну компанія відмовилась від припинення фінансування держави-терориста та не закрила свій бізнес в рф. Про це повідомляє пресслужба НАЗК, передає Хронікерс.

У заяві також зазначається, що за підсумками розслідувань The Insider, Le Monde і Bellingcat стало відомо, що від початку повномасштабного вторгнення російська дочірня компанія французького “Ашану” постачала товари російським військовим на окупованих українських територіях під виглядом “гуманітарної допомоги”, а також допомагала з виконанням  мобілізаційних заходів в рф.

Раніше НАЗК вже внесло до переліку міжнародних спонсорів війни наступні компанії: Procter&Gamble, OpenWay Group, Danieli, TMS Tankers Ltd., Minerva Marine Inc., Thenamaris Ships Management, Delta Tankers Ltd., Dynacom Tankers Management Ltd., Leroy Merlin, ComNav Technology, Mondi Group/Mondi PLC, eKassir, Liberian International Ship & Corporate Registry та Bonduelle. Усі включені до цього переліку компанії вносяться до бази даних World-Check від міжнародної компанії London Stock Exchange Group з метою захисту фінансового сектора від спонсорів російської війни.