Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Шмигаль не знайшов достатніх підстав, щоб позбавити Бойка звання “Героя України”, – Рух Чесно

Нардеп від забороненої партії опзж поки що не буде позбавлений почесного звання “Герой України”

Народний депутат Юрій Бойко, якого через петицію президенту вимагали позбавити звання “Героя України”, поки що не втратить почесне звання. У відповідь на запит Володимира Зеленського прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що для позбавлення звання немає достатніх підстав. Про це повідомляє Рух Чесно, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

У відповіді Офісу президента вказується, що саме матеріали від очільника Уряду є головним фактором, на основі которого ухвалювалося рішення.

На початку грудня 2022 року президент України Володимир Зеленський відповів на петицію щодо позбавлення народного депутата України Юрія Бойка звання “Герой України”. Автором петиції є лейтенант ЗСУ Андрій Гайдай.

У петиції йшлося про те, що Бойко не заслуговує на це звання, яке отримав ще за часів президенства Леоніда Кучми, оскільки “це нівелює значимість цієї нагороди, фактично прирівнює між собою Героїв, що захищають незалежність нашої країни з тими, хто робив усе, щоб ця незалежність зникла, працюючи в інтересах і на догоду кату путіну”.