Хронікерс

Гарячі українські новини

Данілов розповів про “отруйні інформаційні гази” від росії перед наступом на фронті

Секретар РНБО розповів про цілі чергової активізації росіян на полі бою

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росія не змінила свої цілі у війні – знищити Україну. При цьому “Москва більше не хоче прикриватися навіть фіговим листком колоніалізму”. Про це написав у блозі “Української правди”, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“Москва бажає під корінь знищувати саму Україну як історичне явище – мову, історію, культуру, носіїв української ідентичності. Для досягнення своєї мети путін хоче завдати Україні військової поразки, стратегічної за характером і наслідками. Перемогти за “очками”, вимотати Україну у довгому протистоянні йому не вистачає часу, зокрема біологічного”, – сказав Діналов.

За його словами, кремлівському диктатору важливо створити “український Сталінград”. В крайньому разі він бажає повторення в максимально масштабованому вигляді варіанту Дебальцева-2. 

“Росія готується до наступу, першою ознакою якого згідно зі сталою тактикою є реалізація активних інформаційних заходів.  Перед тим, як починають стріляти танки, в хід йдуть отруйні інформаційні гази, які складаються з брехні, маніпуляцій, фейків і дезінформації, активізації агентів інформаційного фронту”, – зазначив Секретар РНБО.