Хронікерс

Гарячі українські новини

Бавилися з гранатометом: Польські ЗМІ повідомили подробиці вибуху у будівлі МВС у Варшаві

У Польщі розслідують вибух, який стався у приміщенні поруч з кабінетом головного коменданта поліції

Причиною вибуху у будівлі Головного управління поліції у Варшаві могло бути необережне поводження зі зброєю. Внаслідок вибуху головний комендант Польщі був госпіталізований з пораненнями, а вибухнув один з подарунків, який він привіз з України. Про це пише Gazeta Wyborcza, передає Паляниця.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“За нашою попередньою інформацією, вибухнув гранатомет, який несподівано вистрілив, коли з ним бавилися офіцери в кімнаті. Нам також вдалося з’ясувати, що після вибуху генерала Шимчика доставили на обстеження до лікарні Міністерства внутрішніх справ. Внаслідок вибуху він отримав контузію”, – йдеться у повідомлені.

Разом з тим, видання зазначає, що навколо цієї події багато спекуляцій. Співробітникам головного управління наказали тримати вікна зачиненими, оскільки була версія, що в головного поліцейського країни стріляли з вулиці. Ще одна версія – він сам тримав в руках цей гранатомет і випадково вистрелив. Дані по слідству поки засекречені.

  • за офіційною інформацією польського МВС, 14 грудня у приміщенні поруч з кабінетом головного коменданта поліції стався вибух. Зазначається, що вибухнув один з подарунків, який він привіз з України.