Хронікерс

Гарячі українські новини

Падіння ракети у Польщі: Поліція і експерти закінчили роботи на місці вибуху

У Польщі необхідні слідчі дії на місці падіння ракети закінченні, розслідування триває

Польські служби закінчили роботи на місці падіння ракеті у Пшеводуві, внаслідок чого загинули два чоловіка. Їх поховали у неділю, передає Паляниця з посиланням на польське агентство РАР.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

Загиблі – 62-річний тракторист і 60-річний завідуючих місцевим складом. На місці падіння ракети залишилася воронка глибиною близько 5 метрів. Повідомляється, що вибух стався в 500 метрах від місцевої школи.

Повідомляється, що поліція вже зняла охорону району прильоту, а слідчі, експерти і представники інших служб вже залишили будівлю зерносушарки та прилеглих будівель. На місці воронки раніше були великі ваги для зважування фур. Поруч була адміністративна будівля, де оформлювалися документи. Від неї не залишилося каменя на камені.

Розслідування веде Мазовецьке управління по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією Національної прокуратури Польщі. Їм допомагають прикордонники, а також фахівці військового інституту технології озброєнь, криміналісти, піротехніки і експерти з США.

Зазначається також, що 18 листопада на місці падіння ракети були українські фахівці, але за кілька годин залишили Пшеводув.