Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Дуда не знає, хто запустив ракету по Польщі: Байден сумнівається, що росія

Президенти Польщі і США прокоментували інцидент із вибухом ракети поблизу польського кордону з Україною

Президент Польщі Анджей Дуда після екстреного засідання уряду повідомив, що ракета, яка впала на території країни, російська, але треба встановити звідки вона прилетіла. Про це повідомляють польські ЗМІ, передає Паляниця.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“Розслідування буде союзницьким. На даний момент у нас немає доказів того, хто випустив ракету. Це була ракета російського виробництва, але розслідування триває”, – сказав Дуда.

Він одразу зазначив, що це був поодинокий випадок і не має свідчень, що будуть подальші. Разом з тим, розслідування триває і 16 листопада у Польщі відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки.

У свою чергу, президент США Джо Байден під час зустрічі з представниками країн НАТО під час саміту G20 повідомив, що малоймовірно, що ракета до Польщі прилетіли саме з росії, але зазначив, що зараз у Північноатлантичному Альянсі уважно вивчають усі обставини.