Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Підрозділи ЗСУ почали виходити на правий берег Дніпра, – Генштаб

Українські військові продовжують звільняти Херсонщину

Сили оборони продовжують звільнення територій на Херсонському напрямку і передові підрозділи ЗСУ в деяких місцях вже дійшли до правого берега Дніпра, передає Паляниця з посиланням на Генштаб.

“Тривають заходи з виявлення та знищення противника в низці населених пунктів. З міркувань безпеки операції офіційне оприлюднення результатів буде надано згодом. Противник зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, удосконалює фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра та на півночі тимчасово окупованої території АР Крим”, – йдеться у повідомлені.

Зазначається також, що в результаті точних ударів Сил оборони по штабу російських окупаційних військ у населеному пункті Червоний Маяк Херсонської області понад 30 окупантів загинуло, знищено 2 танки та 4 вантажівки.

Українська авіація протягом поточної доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.