Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Гауляйтер Херсонщини Стремоусов загинув у ДТП, особистий водій живий – ЗМІ

Інформаційні ресурси росії та колаборантів заявили про загибель Стремоусова

У середу, 9 листопада, так званий заступник голови окупаційної влади Херсонщини Кирило Стремоусов загинув в ДТП. Про це повідомляє пропагандистське агентство РИА “Новости”, передає Паляниця.

Зазначається, що загибель гауляйтера Херсонщини підтвердили і в місцевій так званій адміністрації. Подробиці не повідомляються.

Проте російський воєнкор Пегов заявив, що деякі деталі розповів йому особистий водій Стремоусова. За його словами, колаборант вирішив відвідати Генічеськ, де і сталася ДТП. Щоправда, не відомо, як так сталося, що сам водій залишився живим.

  • 16 березня 2022 року в будівлі Херсонської облради блогер і проросійський активіст Кирило Стремоусов згодився очолити незаконне зібрання псевдооргану російської окупаційної адміністрації. 17 березня 2022 року Херсонська обласна прокуратура відкрила проти Стремоусова процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом надання іноземній державі допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, вчиненого в умовах воєнного стану.