Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Зустріли на сходах: Колектив Довженко-Центру не пустив нову начальницю на роботу

Нова керівниця Довженко-Центру змушена була звітувати перед підлеглими на вулиці

Колектив Довженко-Центру не пустив новопризначену керівницю Юлію Каждан до приміщення, зустрівши її на сходах. Працівники зажадали від неї оприлюднення нової стратегії щодо реорганізації установи, передає Паляниця з посиланням на LB.ua.

“Якщо ви не мали досвіду роботи в інституціях, які займаються спадщиною, і не маєте досвіду роботи кризового менеджера саме в таких інституціях, то власне як саме ви бачите тут свою місію?” – запитали її.  

Каждан, яку супроводжував заступник голови Держкіно Максим Александров, відповіла, що згідно з наказом Держкіно, вона має зробити фінансовий та юридичний аналіз установи, а термін її повноважень передбачений лише до 31 грудня 2022 року. 

  • Юлія Каждан відома тим, що до призначення на посаду вона надавала послуги з гіпнотерапії, очолювала кінологічний центр та фірми, які спеціалізуються на діяльності у сфері бухгалтерського обліку й аудиту